O le paleni o sapalai ma le fa'atupulaia o le mana'oga i totonu o fale fa'a'aisa ua fa'ateleina le mafanafana

I le mae'a ai o le tolu tausaga o fa'amavae atu i le "tauvaga fa'asoa", o le a iu lava ina fa'afeiloa'i e le alamanuia fa'a'a'a'aisa se "puna".

E tusa ai ma faʻamatalaga mataʻituina mai Baichuan Yingfu, mai le 13,300 yuan i le tone i le amataga o lenei tausaga i luga ole 14,300 yuan i le tone i le aso 22 o Fepuari, o le faʻamalo lona tolu o augatupulaga R32 ua faʻateleina i luga o le 10% talu mai le 2023. E le gata i lea, o tau o le faʻafefe o augatupulaga lona tolu o le tele o isi faʻataʻitaʻiga ua siitia foi i tulaga eseese.

Talu ai nei, o nisi o ofisa sinia o loʻo lisiinavaila'au fluorine Na taʻu atu e kamupani i le Shanghai Securities Journal e faapea o le pisinisi pusaaisa e faamoemoe e toe suia le gau i le 2023, ma faatasi ai ma le toe faaleleia o le tamaoaiga ma le faʻaauau pea o le faʻalauteleina o faʻataʻitaʻiga o loʻo i lalo, o loʻo faʻamoemoeina o le a faʻaauau pea ona faʻaleleia le manaʻoga o maketi i le isi tausaga. .

Na taʻua e Shouchuang Securities i lana lipoti lata mai o suʻesuʻega e faapea, pe a maeʻa le vaitaimi faʻataʻitaʻiga mo faʻamaʻa faʻamalo lona tolu, e faʻamoemoe o le a oʻo i le alamanuia le faʻaleleia o le eseesega o tau ma le faʻaitiitia o le toe faʻaleleia i le 2023, ae o le quota mo le faʻafefe o augatupulaga lona tolu o le a fa'atotonu i ta'ita'i o alamanuia.E fa'atatau i le fa'aitiitiga faifaipea o le fa'aalumaina o le auga lua ma le tau maualuga ma le fa'atapula'aina o le fa'aogaina o fa'aaisa fa'aaisa lona fa, o le fa'atauva'a o le aufa'alili a le tupulaga lona tolu o le a o'o i ni suiga fa'avae po'o le fa'aulufaleina o se fa'ata'amilosaga fa'atupu i luga. .

O le sapalai o maketi e masani ona paleni

O le vaitaimi mai le 2020 i le 2022 o le vaitaimi fa'ata'ita'i mo le fa'aaisa lona tolu a Saina e tusa ai ma le Kigali Teuteuga i le Montreal Protocol.Ona o le gaosiga ma le faʻatau atu tulaga i nei tausaga e tolu o le faʻailoga mo quota refrigerant i le lumanaʻi, o pisinisi gaosiga eseese ua faʻalauteleina lo latou gaosiga gafatia ma faoa faʻatau maketi e ala i le fausiaina o laina fou gaosiga poʻo le toe faʻafouina o laina gaosiga.O lea ua mafua ai le soona sapalai i le maketi lona tolu o augatupulaga, ua matua aafia ai le manuia o pisinisi e fesootai i ai.

E tusa ai ma faʻamaumauga a le lala sooupu, e oʻo mai i le faaiuga o le 2022, o le gaosiga o le gaosiga o le faʻamalo lona tolu a Saina R32, R125, ma le R134a ua oʻo atu i le 507000 tone, 285000 tone, ma le 300000 tone, i le faasologa, o se siitaga o le 86%, 39% , ma le 5% faʻatusatusa i le 2018.

A o taumafai le au gaosi oloa e faʻalauteleina le gaosiga, o le faʻatinoga o le pito i lalo ole manaʻoga o le pusaaisa e le "mataʻutia".Na taʻu atu e le tele o pisinisi i totonu o le au tusitala e faapea, i le tolu tausaga talu ai, ona o le le lelei o le manaʻoga i lalo ifo o mea faigaluega fale ma le tele o sapalai, o le tupe maua a atinaʻe i totonu o pisinisi ua matua faʻaititia, ma o le alamanuia o loʻo i lalo o le faʻatupulaia.

Talu mai le amataga o lenei tausaga, faʻatasi ai ma le faʻaiʻuga o le vaitaimi faʻataʻitaʻiga mo faʻamaʻi faʻamalo lona tolu, o loʻo faʻavaveina e le tele o pisinisi faʻafefete le toe faʻaleleia o le maketi ma le paleni o manaʻoga e ala i le faʻaitiitia o le gaosiga gafatia.

Na fa’ailoa e se tasi o lo o fa’auluulu i ai se kamupani fa’asalalau i le au tusitala e fa’apea, e le’i fa’ailoa mai le aofa’i o le atunu’u mo le fa’aaisa a le tupulaga lona tolu, peita’i ua le toe mana’omia e atina’e pusa’aisa ona gaosia i uta maualuga, ae o le fuafuaina o le gaosiga e fa’atatau i le sapalai o le maketi ma le manaoga.O le fa'aitiitia o sapalai o le a aoga mo le fa'amautuina ma le toe fa'aleleia o tau o pusaaisa.

mafanafana1


Taimi meli: Iul-07-2023